Bellen

Overname Mol Lifting

Geachte relatie,

Verticale bouwlogistiek is een vak apart en dat vak verstaan we bij Mol Lifting als geen ander. Strategische samenwerking is vandaag de dag cruciaal om de continuïteit van hoogstaande oplossingen ook op de lange termijn te kunnen garanderen en verder uit te bouwen.

Met plezier mogen we u melden dat Mol Lifting, net als Nivo Steigerbouw, vanaf vandaag onderdeel is geworden van Rojo Steigerbouw. Dat doen we met volledig behoud van onze eigen identiteit. We blijven opereren vanuit onze bestaande vestiging in Dordrecht en vanzelfsprekend blijven alle afspraken en condities onveranderd. Dezelfde vertrouwde naam én dezelfde vakmensen die als vanouds voor u klaarstaan.

Mol Lifting is een financieel gezond bedrijf met trouwe opdrachtgevers die de kennis en persoonlijke aandacht van onze mensen waarderen.
Onze klanten zijn actief in vele sectoren. Beschikbaarheid, flexibiliteit en optimale veiligheid zijn voor onze relaties topprioriteit. Kwaliteitsproducten en het juiste advies bieden de garantie voor een passende oplossing. Dat is waar we elkaar hebben gevonden, want ook bij Rojo Steigerbouw draait het om goed advies, kwaliteit en klantfocus. We zien de synergie- en schaalvoordelen, dáár laten we u van meeprofiteren.

De vraag van onze opdrachtgevers verbreedt en verdiept zich continu. Daar spelen wij op in door consequent te investeren in vakmanschap en nieuwe producten om zo ons verhuuraanbod altijd naadloos aan te laten sluiten op de veranderende vraag uit de markt. Als onderdeel van Rojo Steigerbouw hebben we een nog grotere slagkracht dan voorheen en daardoor kunnen we gericht verder bouwen aan de verbreding van ons verhuuraanbod. Zo zijn we klaar voor de toekomst, want het biedt ons de ruimte voor een volgende professionaliseringsslag, continue innovatie, investeringen en risicobeheersing.

Rojo Steigerbouw en Mol Lifting delen dezelfde visie qua normen en waarden in de omgang met medewerkers en opdrachtgevers. We zetten in op duurzame groei, innovatie en ontwikkeling voor de lange termijn. Dit maakt dat we onze marktpositie kunnen versterken en de continuïteit optimaliseren.
Wij brengen u graag op (de) hoogte. Als u nog nadere informatie wenst dan kunt u uiteraard contact opnemen met uw vaste contactpersoon of met ondergetekende.

Mol Lifting is sinds jaren uw betrouwbare partner als het gaat om de verhuur van professionele personen- en goederenliften voor de bouwnijverheid en de industrie. Met vertrouwen zien we de toekomst tegemoet en we kijken ernaar uit om samen met u door te groeien naar grote hoogte.

Met vriendelijke groet, Remko Mol