Bellen

Overig assortiment

Dat u bij Mol kunt putten uit een breed assortiment liften is bekend, maar daarnaast bieden we een uitgekiend assortiment hulpmaterieel. Wij bieden deze producten aan om onze service naar u naar een nog hoger peil te tillen. Zo kunt u naast onze oplossing voor uw verticaal transport van goederen en mensen ook met één belletje deze andere producten regelen. Het assortiment is grofweg te verdelen in drie groepen: werken op hoogte, stroomvoorziening en klimaatbeheersing.

Werken op hoogte
In deze groep vindt u aluminium snelbouwsteigers en ladder en trappen. Maar ook voor hoogwerkers kunt u bij ons terecht. Veiligheid staat zoals u gewend bent van ons, bovenop.

Stroomvoorziening
Aggregaten, zwerfkasten en verlengkabels. Gemakkelijk als u nog geen stroom heeft of als inzet voor langere projecten. Wij verzorgen plaatsing en het aftanken op locatie.

Klimaatbeheersing
Bouwdrogers, heaters en ventilatoren inclusief alle benodigde accessoires. Desgewenst maken wij voor u een voorstel voor uw project aan de hand van de kubieke meters die moeten worden gedroogd en/of verwarmd. Mol biedt u de zekerheid van de juiste oplossing. Bel of mail ons met uw vraag en wij zullen u een passend advies geven.

Stroomvoorziening

Werken op hoogte

Bouwplaatsinrichting

Meer weten? Bel: 078 655 25 00