Bellen

Wie zijn wij?

  • Deskundige mensen

  • Modern materieel

  • Professionele organisatie

Bij Mol Lifting weten we als geen ander dat personen- en goederenliften een essentieel onderdeel vormen voor de logistieke stromen op een projectlocatie. Mensen en materiaal moeten, zonder storing of oponthoud, veilig kunnen worden vervoerd via de liften van Mol Lifting.

Wij laten daarom niets aan het toeval over. Onze technische teams zijn volledig toegerust, uitstekend opgeleid en gecertificeerd en inzetbaar op de meest uiteenlopende projectlocaties. U kunt kiezen voor montage en demontage maar ook voor het onderhouden en keuren van de liften in heel Nederland en België.

Mollifting monteur bus

Kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid

Bij Mol Lifting staat betrouwbaarheid en veiligheid voorop; de geldende normen, procedures en veiligheidsprotocollen worden strikt gehanteerd. En we investeren continue in het up-to-date houden van de kennis van onze technische en gecertificeerde specialisten.

Certificaten en lidmaatschappen:

  • Mol Lifting is gecertificeerd volgens VCA* 2017/6.0
  • Lid van branchevereniging Verhurend Nederland

Het duurzaamheidsaspect weegt zwaar mee bij de investeringen in nieuw materieel en wij streven naar een optimale verhouding als het gaat om energieverbruik en emissie