Bellen

Hefsteigers, werken op hoogte

Hefsteigers zijn veilig en snel op te bouwen tot een groot werkplatform. Daarmee zijn hefsteigers geschikt voor de meest uiteenlopende renovatie- of nieuwbouwprojecten in de bouw of de industrie. Groot voordeel is dat het platform tot op de centimeter nauwkeurig te heffen is, zodat u niet meer hoeft te bukken of boven uw macht te tillen. Elk platform is modulair opgebouwd dus altijd de juiste afmetingen voor de werkzaamheden.

Wanneer gebruik ik een hefsteiger?
U kunt een hefsteiger bijvoorbeeld gebruiken voor gevelwerkzaamheden zoals gevelmontage, onderhoud en renovatie. In verhouding tot een steiger of een hoogwerker kan dit voordeliger zijn. Uiteraard is dat weer afhankelijk van de situatie en de geplande werkzaamheden. De stelregel is in elk geval, hoe langer het hefplatform, hoe lager het hefvermogen.

Voordelen hefsteiger
• Flexibel inzetbaar
• Hoge hefcapaciteit
• Verrijdbaar onderstel
• Snelle montage
• Nauwkeurige hoogtebepaling
• Veilig in gebruik

Het onmogelijke mogelijk maken
Er zijn vele ‘onmogelijke’ projecten uitgevoerd met speciale op maat gemaakte hefsteigers. Denk hierbij aan werkzaamheden aan gekromde of hellende gevelvlakken of door een overkapping van de werkvloer. Of toepassingen van meerdere platforms die onafhankelijk van elkaar bediend moeten worden boven elkaar aan dezelfde masten. Onmogelijk? Dat niet maar het maakt het uiteraard wél complex en uniek. Daarom moet u kunnen vertrouwen op een specialist zoals Mol Lifting.

Neemt u voor meer informatie contact met ons op.

Hefsteiger