Bouwliften voor verticaal transport

Op veel projecten in de bouw, onderhoud en renovatie is behoefte aan verticaal transport van goederen en personen. Mol Lifting biedt een breed en diep assortiment bouwliften waardoor er voor iedere toepassing de meest geschikte lift kan worden aangeboden. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of een onderhoudsproject in de petrochemie, het is onze uitdaging bij uw eisenpakket de meest geschikte bouwlift te kiezen. En dit doen wij al ruim 50 jaar! Ons team van ervaren productspecialisten staat voor u klaar en regelt uw verticaal transport van ontwerp tot montage. Desgewenst kunnen wij zorgen voor liftbedieners in situaties waar dit noodzakelijk is.

Kwaliteit en hefvermogen tot 2000 kilo

Mol Lifting beschikt over een grote vloot professionele liften. Van een compacte goederenlift met een hefvermogen van 200 kg tot een personenlift met 2 cabines en een capaciteit van 2 x 23 personen / 2 x 2000 kg hefvermogen. Onze liften hebben hun kwaliteit en betrouwbaarheid bewezen in vele honderden projecten door geheel Nederland en België.
Wij hechten veel waarde aan het probleemloos functioneren van de bouwliften en bij ingebruikstelling van de bouwlift ontvangt u van ons kosteloos een instructie voor u en uw medewerkers/onderaannemers over het gebruik en de bediening van de machine.